Sterren

Volgers onder de indruk om broertje Tim Douwsma

Een opmerkelijke vondst voor de volgers van Tim Douwsma. Hij feliciteert zijn broertje met een leuke foto, maar hij blijkt wel héél goed in de smaak te vallen!

“Hieperdepiep! Hoeraaaa! Gefeliciteerd broertje!”, schrijft hij bij een foto waar Rick Douwsma zwoel in de camera kijkt. Rick is erg populair onder de volgers van Tim, want hij krijgt de ene na de andere felicitatie. “Wauw wat een knapperd”, schrijft iemand. “Gefeliciteerd met je knappe broer”, schrijft iemand anders. “Goeiemorgen!”, schrijft een volger met hartjes ogen.

Nieuw nummer

Na een periode van muzikale stilte, brengt Tim Douwsma een nieuw nummer uit. Het nummer Over is de eerste van een reeks nieuwe singles, die de komende maanden zullen worden uitgebracht.

Met het nummer Over zingt Tim over de liefde die voorbij is. Het gaat echter niet over zijn persoonlijk leven, want daarin is Tim volop aan het genieten van zijn gezin. Tim koestert zijn tijd samen met z’n gezin, maar kijkt ook uit naar meer muzikale vrijheid. Hij is dan ook blij om het nummer Over met zijn fans en de rest van Nederland te kunnen delen.