Sterren

Volgers Yolanthe onder de indruk van kapsel Xess Xava

Yolanthe Cabau deelt op Instagram een ode aan haar zoontje Xess Xava. Haar volgers blijken echter vooral onder de indruk van het haar van de kleine Sneijder!

Op haar social media plaatst Yolanthe een filmpje van Xess Xava, die in Los Angeles speelt met een bal en een hond. “Wat hou ik toch veel van jou, mijn kleine binkie”, schrijft de presentatrice bij de video. De beelden kan je bovenaan deze pagina zien.

Haar fans weten niet wat ze zien en schrijven massaal hoe fantastisch ze het haar van Xess vinden. Zo ook Jan Versteegh: “Beste haar ooit!” Onbekende Nederlanders klimmen ook in de pen. “Wat heeft hij lang haar!” schrijft iemand, aangevuld met een flink aantal emoji met hartjesogen. Een ander: “Wat is zijn haar al lang! Trots mag je zeker zijn, Yolanthe!”

Los Angeles

Xess en zijn moeder wonen op dit moment in Los Angeles, terwijl zijn vader Wesley Sneijder in Nederland verblijft. In Shownieuws vertelde de voetballer onlangs dat hij heel vaak contact heeft met zijn ex en hun zoontje.

Door de coronacrisis kan hij ze voorlopig niet in het echt zien en de slimme Xess Xava snapt dat. “Hij begrijpt het zeer zeker. Hij weet dat, als deze situatie anders zou zijn, ik nu daar zou zijn geweest. Of zij misschien hier. Dan ben je toch dichterbij elkaar en dan is het allemaal wat makkelijker. Maar ja, nu is de situatie even zo.”

Alle uitspraken van Wesley over Yolanthe en Xess Xava zijn via deze link te lezen.