Sterren

Vreselijk nieuws voor Estavana Polman

Estavana Polman heeft een zware domper te verwerken gekregen. De vriendin van Rafael van der Vaart is deze week behoorlijk geblesseerd geraakt en dat kan vergaande gevolgen hebben…

De 27-jarige handbalster is geblesseerd geraakt aan haar rechterknie en heeft haar kruisband gescheurd. Er is een MRI-scan gemaakt en zal Estavana dinsdag uitsluitsel krijgen bij een arts. Dramatisch genoeg kan dit betekenen dat zij het EK in december – en de rest van het komende handbalseizoen – aan zich voorbij moet laten gaan.

“Ik voelde meteen dat het ernstig is”, zegt Estavana erover. “Dit is het risico van handballen. Ik probeer nu zo snel mogelijk geopereerd te worden, zodat ik kan beginnen met revalideren. Shit happens.”

Damian

Het kan zomaar zijn dat de enige actieve sporter uit het samengestelde gezin Polman-Van der Vaart straks Rafael’s zoon Damián is. Hij is sinds kort ingetrokken bij zijn vader en stiefmoeder en is gaan voetballen bij Esbjerg.

Sylvie Meis reisde af naar Denemarken om de eerste voetballes van haar zoon Damián bij te wonen, maar ze ging niet alleen. Ook haar verloofde Niclas was erbij. Hier heeft hij ook Sylvie’s ex-man Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman ontmoet. Een echt familie-uitje dus, zoals je kan zien in de video hieronder.