Sterren

Potentiële Bachelorette-winnaar is zoon van Utopiaan

The Bachelorette met in de hoofdrol Gaby Blaaser is alweer een aantal weken te zien op Videoland. De influencer hintte al meerdere malen dat zij de liefde daadwerkelijk heeft gevonden in het programma. En het zou zomaar kunnen dat zij daardoor een bekende schoonmoeder krijgt…

Jordy kreeg in de nieuwste aflevering van The Bachelorette als eerste een roos van Gaby Blaaser. Een goed teken, zo weet iedereen die het programma kijkt. De chemie tussen Jordy en Gaby is overduidelijk. Gaby kiest Jordy steeds voor dates, omdat ze zich veilig bij hem voelt. Als ze enge dingen gaan doen wil ze Jordy steevast aan haar zijde en ze krijgt geen genoeg van zijn knappe lach. Een lach die bij kijkers van Utopia best eens bekend voor zou kunnen komen.

De realityhunk is namelijk de zoon van Alexandra uit Utopia, de bodybuildster die vlak voor de finale naar huis werd gestuurd. Op Facebook schreef de voormalig Utopiaan dat ze maar wat trots is op haar zoon. “Vanaf 20 mei is mijn zoon te zien bij De Bachelorette met Gaby Blaaser! Gaat hij winnen?”

The Bachelorette

“Niemand kent mij echt. Dat gaat nu anders zijn.” Zo stelde Gaby Blaaser zich voor in de eerste minuten van de nieuwe Videoland-datingserie The Bachelorette. De actrice, presentatrice en influencer opent haar hart: niet alleen om de liefde van haar leven te zoeken, maar ook om haar ‘echte’ kant aan de wereld te tonen.

Waar Gaby op Instagram niet vies is van een pikant piekje hier of daar, zie de video bovenaan deze pagina bijvoorbeeld, wil ze op televisie een andere Gaby laten zien. “Mensen denken vaak dat ik heel gemaakt ben”, vertelde ze over haar deelname aan BuzzE. Dat stereotype wil ze doorbreken. “Het komt mede door de manier waarop ik mezelf presenteer”, zo weet ze. Maar het is volgens haar “een soort beschermlaag” naar de buitenwereld toe. “Ik heb echt geen hart van steen, ik ben heel kwetsbaar.”

“Ik heb eigenlijk twee kanten: de social media-versie en deze. Nu gaan mensen zien hoe ik echt ben”, vervolgde Gaby. “Ik ben er met heel mijn hart en gevoel in gegaan.”