Sterren

WAUW: Freek Vonk showt killerbody

Freek Vonk blijkt zelf de koning van de jungle te zijn. De bioloog laat op Instagram zien hoe hij eruit ziet zonder shirt en volgers weten niet wat ze zien!

“Er groeit een telescoop uit mijn hoofd… Hoe is jullie donderdag?” schrijft Freek bij de foto. De telescoop is echter wel het laatste wat zijn fans opvalt. Vrijwel iedereen heeft het over zijn lichaam…

“Waarom heb je je kast in bad gedaan, vreemde man”, reageert Tim Hofman bijvoorbeeld. Ook Arie Boomsma doet een duit in het zakje. “Perfect badje voor 250kg ijs!” schrijft hij. Veel fans vinden het jammer dat er door het brede lichaam van Freek weinig plek overblijft in het bad voor… zichzelf. “Pooaaahhh is er nog ruimte in dat badje?” schrijft iemand bijvoorbeeld, die als reactie krijgt: “Als we allemaal gaan denk ik niet meer.”

Rustige tijden voor Freek

Freek zit door de coronacrisis even in rustiger vaarwater. Hij zal de tijden wel missen dat hij in verre oorden op avontuur gaat en dit alles vast laat leggen op camera voor zijn goedbekeken televisieprogramma’s. Aan de andere kant blijven hem sommige gevaren wel bespaard…

Wat dacht je van de haaienbeet, die Freek drie jaar geleden opliep tijdens het filmen met Caribische rifhaaien? Zijn rechterarm is nooit meer hersteld na de haaienbeet, zo vertelde hij in de video bovenaan deze pagina. Freek denkt ook niet dat zijn arm ooit nog helemaal zal herstellen. “Het gevoel in mijn huid heb ik nooit meer teruggekregen, en dat gaat waarschijnlijk ook niet meer gebeuren. De huid van bijna mijn hele rechterarm is sinds de beet gevoelloos, de huidzenuwen doen het niet meer. Maar mijn strijd voor het behoud van haaien gaat natuurlijk onverminderd door, het litteken is daar een permanente herinnering aan.”