Sterren

Wendy emotioneel over zoon Sem

Presentatrice Wendy van Dijk geniet met volle teugen van de vakantie met haar hele gezin op Ibiza. En ze is ontzettend blij dat haar zoon Sem ook van de partij is met zijn vriendin Mirelle.

Op Instagram post ze een prachtig bericht over Sem: “Heb ik je al gezegd…? ( hoeveel ik van je hou? Heb ik je al gezegd hoe gek ik op je ben? Heb ik je al gezegd.. jij kleurt de hemel blauwww. Heb ik je al gezegd: ik wil alleen maar JOU!) dit liedje bedacht en zong ik altijd voor Sem toen hij klein was. Zeker geen hoogstandje maar hij was nog klein en begreep de inhoud van de tekst. Dat was het belangrijkste. Het liefst zing ik het de hele dag door. Voor iedereen hier aan tafel en meer… #❤️”

De gezinsfoto en haar lieve woorden maken veel indruk op haar volgers. “En ik van jou!❤️”, reageert Gordon. “”Ik hoor het je zingen ❤️”, laat Manon Meijers weten. En Anouk Smulders en Dennis van der Geest posten een hartje bij Wendy’s bericht.

Het is voor het eerst dat de schoondochter van Wendy en Erland mee is. Sem maakte vorige maand zijn relatie met Mirelle wereldkundig.

 

Wendy van Dijk is met vakantie met de hele familie. Voor het eerst is ook haar schoondochter van de partij! Op Instagram deelt de presentatrice een heerlijke familiefoto.

“Samen zijn…”, schrijft Wendy bij de lieve foto. “Kom maar snel @elenagaljaard en @charlotgaljaard.” Daarmee bedoelt ze de twee dochters van haar man Erland Galjaard uit een eerder huwelijk.

Als die twee meiden er zijn en met de nieuwe liefde van Sem erbij is de familie compleet. Sem maakt eerder bekend tot over zijn oren verliefd te zijn op Mirelle. Via een bericht op Instagram hebben ze het nieuws wereldkundig gemaakt. Iemand heeft toen aan Sem gevraagd: “Insta-official?” Daarop heeft hij gereageerd met een emoji die duidelijk maakt dat dit zeker het geval is. Mirelle zelf heeft ook een opmerking geplaatst bij de foto: “Mijn liefde!”