Sterren

Wendy van Dijk deelt verontrustende noodoproep: 'Help aub!'

Presentatrice Wendy van Dijk heeft op haar social media een verontrustende noodoproep gedeeld. Een nichtje (15) van een vriendin van Wendy is al drie dagen vermist…

Zo schrijft ze: “DEEL DIT BERICHT AUB. Een vriendin van mij, haar nichtje, is sinds drie dagen vermist! Loekie zou met haar moeder naar een afspraak gaan bij het Centrum voor Jeugd en Gezin. Tijdens het fietsen is de vermiste hard weggefietst en aan moeder ontkomen. Laatst gezien bij de poort van het Jacob Roelandslyceum in Boxtel. HELP aub mee om je heen kijken. Waarschijnlijk laatst gesignaleerd in Amsterdam maar niet zeker… #swipe-up in mijn verhaal voor juiste link“, aldus de presentatrice.

Op de website van de Politie is het volgende signalement te lezen: “Vertrokken op een Batavus damesfiets, donkerblauw (lijkt zwart) met voorop een bagedrager. Daar zat een bruine mand op, maar deze is er vermoedelijk afgehaald. Bruine handvaten. Verroeste grote bel links op het stuur. Zwarte jogging broek, Nike sneakers donkerblauw met wit, zwarte jas tot over de billen. Grijst vest met capuchon onder de jas. Een zwarte beane/muts met daar onder een strakke haarband, zwart van kleur. Ze heeft een plaatjesbeugel in haar mond. Ongeveer 2 weken geleden oorcorrectie laten doen, binnenkant oor dus mogelijk nog paars gekleurd. Mogelijk een nep neuspiercing. Normaal draagt ze lenzen. Heeft haar bril wel meegenomen dus deze kan ze mogelijk op hebben.”

Veel volgers reageren op de post van Wendy, en hopen dat Loekie snel gevonden wordt: “Laten mensen die in God geloven voor haar bidden. Hoop houden dat Loekie veilig en gezond zal terugkeren naar haar gezin”, “Hoop dat ze snel gevonden wordt!” en “Heel erg bedankt voor het delen!!❤️ dit helpt enorm!” wordt er onder andere geschreven.