Sterren

Wendy van Dijk krijgt gelijk van curator in rel om fitnessbedrijf

Het fitnessbedrijf van Wendy van Dijk en haar voormalige zakenpartner Robbert Boekema is eind vorige maand failliet verklaard. Er zou een verschil van inzicht zijn, maar er is veel meer aan de hand.

Elke BN’er deed mee met immens populaire Disq-rage van Wendy, maar toch gingen er geruchten dat het rommelde. Bram Moszkowicz heeft inzage gehad in alle stukken en geeft zo alle details zoals te zien is in de video hierboven. “Toen ik die stukken las, dacht ik: We hebben hier te maken met een oplichter”, vertelt Bram.
“Wendy en Robbert waren allebei 50% aandeelhouder en mochten niets doen zonder elkaars toestemming. Maar hij heeft toch gevolmachtigde handelingen en betalingen verricht zonder dat Wendy daar iets van wist”, vertelt Bram. “Ook heeft Robbert de voorraad van het bedrijf verkocht aan een bedrijf van zijn vader voor 40.000 euro, terwijl het nog 4 ton waard was! Boekema probeert met zijn vader het klantenbestand van de onderneming af te pakken en die mensen geld afhandig te maken. Toen is er faillissement aangevraagd en heeft Robbert volgens de stukken geprobeerd de rest van de voorraad die 3 miljoen euro waard zou zijn ook uit de onderneming te halen.”
Wendy heeft eerder aan Shownieuws-deskundige Albert Verlinde vertelt dat de reden van het faillissement is dat zij en haar zakenpartner Robbert Boekema een ander beeld hebben over hoe nu verder. De curator heeft Wendy nu dus gelijk gegeven. Eerder heeft Wendy laten weten dat ze het heel jammer vindt dat het niet is gelukt. “Het is niet geworden wat ze had gehoopt”, heeft Albert toen verteld.