Sterren

Wendy van Dijk moet onder het mes

Presentatrice Wendy van Dijk (49) moet binnenkort geopereerd worden aan haar knie. Dat vertelt ze in een interview aan De Telegraaf.

Zo reageert Wendy op de vraag wat haar zomerplannen zijn, als volgt: “Stiekem had ik gehoopt om toch nog even Ibiza aan te raken, maar ik moet geopereerd worden aan mijn knie: een gescheurde meniscus.”

De presentatrice heeft al wekenlang last van haar knie, en werkte tijdens de opnames van Hart in Aktie gewoon door. “Bij de opnames van Hart in Aktie konden we de eerste paar weken niet eens totaalshots draaien, omdat ik mijn rechterbeen achter me aan sleurde, maar ’the show must go on’. Ik dacht dat het vanzelf over zou gaan, maar we zijn nu drie maanden verder en ik heb nog steeds last en pijn.”

Wendy heeft vervolgens een MRI-scan laten maken en daaruit bleek dat ze binnenkort toch echt moet worden geopereerd aan haar knie. Wanneer de ingreep plaatsvindt, is onbekend.

Overigens is Wendy momenteel te zien op tv als presentatrice van het programma We Want More. In de nieuwe vrijdagavondshow van SBS6 wordt hét nieuwe zangtalent, in alle soorten genres, gezocht. De uiteindelijke winnaar gaat er vandaag met maar liefst 100.000 euro! In de tweede aflevering deed onder andere de vader van Tony Junior mee en in de eerste aflevering zagen we Madelief Termaten. Zij strandde eerder al in de Zweedse halve finale van Idols. De derde aflevering is vrijdag 26 juni te zien om 20:30 uur bij SBS6. Bijzondere fragmenten uit We Want More zijn hieronder te zien.