Sterren

Wendy van Dijk slaat terug na kritiek VI-mannen

Afgelopen vrijdag gaven de mannen van Veronica Inside Wendy van Dijk er flink van langs. De presentatrice trekt zich er echter weinig van aan en reageert in Shownieuws op alle commotie.

Tijdens de uitzending is Wendy aanwezig om haar nieuwe programma Wie Het Laatst Lacht te promoten. Deskundige Bart Ettekoven vraagt haar naar de kritiek van Johan Derksen, die claimt dat Wendy haar tv-carrière enkel aan haar man Erland Galjaard te danken heeft. “Ik heb het niet gezien en ik was vandaag in de skihal en toen kwam er een lieve meneer naar me toe en die vroeg me ernaar, van: ‘Dan zie ik je bij DWDD en daarna weer bij die heren, wat vind je daar nou van?’ Ik zei: ‘Dat heb ik echt niet gezien.’ Hij zei: ‘Dan moet je het vooral terugkijken.’ Ik zei: ‘Nou, dat vooral niet.’”, vertelt de blondine heel nonchalant.

Het commentaar laat Wendy nogal koud. ” Het komt eigenlijk niet bij me, ik hou het ook af en ik hoef het ook niet terug te zien. Het is oké, wat niet weet, wat niet deert.” Wendy is een pittige en laat zich duidelijk niet uit het veld slaan. “Ik laat mij echt niet door deze heren… nee, ben je gek!”

Bekijk hierboven het hele studiogesprek.