Sterren

Wesley en Yolanthe tien jaar 'getrouwd'

Het is vandaag 10 jaar geleden dat Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau in het huwelijksbootje zijn gestapt. Zij gaven elkaar het ja-woord in Italië, nabije Florence. Het jubileum is vast niet wat ze zich er tien jaar geleden van hadden voorgesteld want sinds vorig jaar zijn ze uit elkaar…

Scheiding

De geruchten van een scheiding gingen al langer maar in maart 2019 kwam het hoge woord eruit; Wesley en Yolanthe gaan scheiden. Hoewel ze niet meer bij elkaar zijn, is het stel juridisch gezien nog niet gescheiden. Ze zijn in gemeenschap van goederen getrouwd wat betekent dat hij zijn vermogen van bijna veertig miljoen moet delen met Yolanthe.

‘Ik wil haar terug’

Hoe het stel dit ‘jubileum’ viert is onduidelijk aangezien ze geen van beide iets over hun huwelijksdag hebben gezegd op social media. Wesley bekende al eerder in zijn boek dat hij Yolanthe terug wil. “Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst”, staat in het door Kees Jansma geschreven boek. “Het zal niet meer misgaan. Ik geloof daarin. Ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden”, aldus Wesley.

Hereniging

Yolanthe weet nog niet of een hereniging erin zit voor het stel. Hoewel Wes in zijn boek uitgebreid vertelt wat hij voelt voor de actrice, heeft zij het nog niet gelezen. “Ik vind het moeilijk om het boek te lezen”, zei de presentatrice eerlijk in Privé.

“Wesley heeft me wel het een en ander verteld. We hebben in de afgelopen twaalf jaar veel meegemaakt en overwonnen, heel veel mooie dingen, maar ook mindere dingen. We waren pas 23 jaar toen we samen kwamen en hebben lief en leed gedeeld.”

Toch laten de gebeurtenissen haar niet koud. “Ondanks het verdriet zal ik er altijd voor Wes zijn. Ik gun hem al het succes. Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem als hij blij is. Ik zal altijd van Wes houden”, sluit ze af.