Sterren

Wesley Sneijder spreekt zich uit: 'Laat hangen die dingen!'

Het bedrijf Voetbal TV stevent af op een faillissement. Al bijna twee jaar wacht het videoplatform op duidelijkheid van de Autoriteit Persoonsgegevens, maar nog altijd blijft het stil.

Wesley Sneijder hoopt in ieder geval dat er snel duidelijkheid komt en dat Voetbal TV blijft. Hij heeft het systeem zelf aangeschaft voor zijn amateurclub DHSC uit Utrecht en hij zou het jammer vinden als het zal verdwijnen, zo vertelt hij aan Shownieuws. “We zitten al in een moeilijke tijd met z’n allen in het amateurvoetbal. En ik vind gewoon dat het moet blijven.”

“En ik zou daar ook best wel wat meer voor willen doen”, vervolgt de oud-voetballer. “Ik vind het gewoon belangrijk dat het amateurvoetbal en op lagere niveaus nog, dat iedereen daar gewoon naar kan kijken. En wat is er nou mooier dan zo’n simpel systeem, dat je het hele jaar naar je clubje kan kijken.”

“Zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Je hebt geen straalwagens nodig, je hebt geen camera’s nodig. Je hebt een systeem. Jongens, laat lekker hangen die dingen!” sluit hij af. In de video bovenaan deze pagina zie je alle uitspraken van Wesley.