Sterren

Wesley Sneijder: 'Yolanthe is heel belangrijk in mijn leven'

Behalve over zijn voetbalcarrière praat Wesley Sneijder in zijn nieuwe biografie, Sneijder, ook over zijn relatie met Yolanthe. Hij vertelt aan Shownieuws dat hij hoopt dat de twee de draad weer kunnen oppakken.

Hoop

“We zijn nog niet gescheiden, we zijn nog steeds getrouwd. Dus we zullen het zien. De tijd zal het leren”, vertelt Wesley over zijn relatie met Yolanthe. “Ik heb mijn hoop uitgesproken, maar daar heb je allebei bij nodig. Ik zeg niet dat het van haar kant zo is of mijn kant zo, maar als je iets wil bereiken samen moet je er met zijn tweeën voor knokken.”

Xess Xava

Wesley hoopt ook voor hun zoontje Xess Xava dat hij en Yolanthe weer bij elkaar komen. “De tijd moet het leren. We hebben een kleine man, dus we zullen het zien. Ik heb in ieder geval mijn hoop uitgesproken.”

Rode draad

“Yolanthe is nog steeds heel belangrijk voor mij. Ze loopt als een rode draad door mijn carrière want ze was vrij vroeg bij mijn carrière betrokken”, vertelt Wesley. Hij hoopt dat Yo zijn boek binnenkort ook gaat lezen. “Ze is trots op dat ik een boek heb geschreven en dat ik open en eerlijk ben geweest over van alles en nog wat. Zij moet een moment gaan pakken waar ze zich goed bij voelt om door dat hele boek heen te gaan en dan zal ik de reacties wel horen.”