Sterren

Woeste Monique Smit denkt aan stoppen na kritiek

Monique Smit is er he-le-maal klaar mee. De zangeres deelt in haar Instagram Stories een lang relaas, waarin ze aangeeft geen zin meer te hebben in Instagram na de constante aanvallen de zogenaamde moedermaffia…

“Oke, diepe zucht”, begint ze haar monoloog met enige dramatiek. “Nog even en ik zet gewoon geen privéfoto’s meer online. Want op alles hebben mensen commentaar, je kan het nooit goed doen.”

“Ik ben een werkende moeder die het leuk vind om sommige privé-momenten met jullie te delen”, vervolgt ze. “Ik vind dat namelijk zelf ook leuk om te zien bij andere mensen, maar op deze manier heb ik er geen zin in.”

De druppel

“De druppel viel bij deze foto”, schrijft ze bij een screenshot van de onderstaande foto.

Hierop is Monique met haar kinderen te zien, maar de ‘moedermaffia’ let op andere dingen. Ze vinden het gevaarlijk dat haar jurk bijna in de spaken van haar achterwiel hangt en vragen zich af of zoontje Noah wel goed vastzit. “Dat ik zo’n lap tekst met uitleg erbij moet zetten, omdat mensen anders los gaan… Is toch te gek voor woorden?” schrijft ze hierover.

“Terwijl ik de caption van dit bericht aan het bewerken was, vroeg ik mezelf hard op af: ‘Voor wie doe ik dit nou eigenlijk?’ Ik lijk wel gek.”

The morning after

Als de morgen is gekomen, zoals een andere bekende Volendammer zou zeggen, blijkt Monique al een stuk milder gestemd. “Wat heerlijk wakker worden dit. Dank voor alle lieve berichtjes. Ik zal heus niet gelijk stoppen, maar ik hoop wel dat iedereen nu begrijpt dat het zeer vermoeiend is telkens weer.”

“De meesten van jullie zeggen: laat het links liggen. Dat doe ik normaal gesproken ook, maar gisteren liep het emmertje even over. Het is goed om af en toe even je hart te luchten”, sluit ze af.

Trotse mama Monique deelt graag foto’s en filmpjes van haar kinderen. Zo plaatste ze onlangs nog op de eerste verjaardag van haar jongste zoon Luca Liam de beelden die je bovenaan deze pagina kan zien.