Sterren

Dode gevallen tijdens Temptation Island

Vlak voor het laatste kampvuur op Temptation Island, kregen de kandidaten te maken met een sterfgeval. De mannen zagen voor het weerzien met hun vriendin een man voor hun ogen het leven laten…

In een gesprek op Youtube vertelt Zach dat hij “Het erge is ook, bij het laatste kampvuur voor die confrontatie, heb ik net daarvoor een dooie gezien. Wij werden in een opvangresort gezet met Karim, Arda en Chris. En toen viel dus die man van het resort dood neer. Letterlijk drie kwartier voordat ik die confrontatie had…”

De host van het resort kreeg een hartstilstand en overleed ter plekke. “Ik was best kil in die confrontatie solo met Rick”, vervolgt de meest spraakmakende kandidaat van Temptation Island 2020. Het is nu begrijpelijk waarom. “Ik heb net een dooie man in mijn handen gehad! We hebben nog geprobeerd hem te reanimeren. Het was bizar. Ik heb nog nooit een lijk in mijn handen gehad. Die vrouw en die dochter waren helemaal over hun toeren, die begrepen het natuurlijk niet.”

Turbulent seizoen

Het moet de vreselijke slotnoot zijn geweest van een heel turbulent seizoen Temptation Island. De relaties van Arda en Elke en Zach en Simone liepen stuk en Gianni en Melissa werden voortijdig naar huis gestuurd vanwege valsspelen. Al zeggen zij zelf dat de makers van Temptation Island de grootste valsspelers zijn, getuige de video bovenaan deze pagina.

Gianni en Melissa hadden vorige week gelukkig ook een keer goed nieuws te melden. Ze maakten bekend ouders te worden van hun eerste kindje! Bij de onderstaande foto schreef Gianni: “Ik kan niet uitleggen hoe blij ik ben dat ik eindelijk het nieuws met jullie kan delen. Wij worden vader en moeder in december!” Veel volgers reageerden dolblij op het nieuws en feliciteerden het stel.