Sterren

WTF: Huilende Gaby betrapt liegende deelnemer

Gaby Blaaser is in huilen uitgebarsten op de set van De Bachelorette. Ze betrapte een liegende deelnemer, zo is te zien in een voorstukje van de nieuwe aflevering.

“Als ik iets haat in het leven, dan is het liegen”, zegt ze in een prachtige jurk op een cocktailparty tegen de overgebleven kandidaten. “Het maakt mij intens verdrietig als ik dingen hoor, waardoor ik ga twijfelen aan iemands oprechtheid.”

Even later in de uitzending blikt ze terug. “Wat daar gebeurde op de cocktailparty… Ja, dat raakte me wel. Sorry”, zegt ze, voor ze in huilen uitbarst. Wat er precies is gebeurd, zal morgen pas duidelijk worden als de nieuwe aflevering van het realityprogramma op Videoland verschijnt.

Jordy

Een van de mogelijke ‘leugenaars’ is Jordy, die in de bovenstaande video ook te zien is. Shownieuws sprak de zoon van oud-Utopiaan Alexandra dit weekend nog over zijn deelname en hij deed enkele interessante onthullingen.

Zo gaf hij het verlossende antwoord op de vraag die menig kijker heeft: zijn de lippen van Gaby echt of nep? Althans, zelfs hij lijkt niet helemaal zeker van zijn zaak. Je ziet het in de video hieronder.