Sterren

Jordy steekt dikke middelvinger op naar Gaby

Jordy lijkt woest op Gaby Blaaser. In een bizarre post op Instagram steekt hij twee dikke middelvingers naar haar op…

“Blijf jezelf trouw. De mazzel!” schrijft hij bij een foto, waarop hij zijn middelvingers opsteekt. Wat hij precies bedoelt is in eerste instantie niet duidelijk, tot je naar rechts klikt op de foto. Daar is namelijk een foto te zien van Gaby met haar nieuwe lover!

Onder andere Bachelorette-winnaar Joey kan de keiharde sneer van Jordy wel waarderen. “Hahahhaha held”, schrijft hij in de reacties. Joey haalde zelf ook al hard uit naar Gaby in een post op Instagram enkele dagen geleden. Die is hieronder te zien.

View this post on Instagram

Ik heb met deze topper nog een deel 2 podcast opgenomen!🔥 Na alles wat er heeft gespeeld in en rondom de Bachelorette, deel ik graag met jullie wat er nou ECHT gebeurt is na de opnames. Ik vind dat jullie als kijker hier recht op hebben. Niet alleen wij, maar ook jullie zijn gewoon voor de gek gehouden!😵 Ik deel de waarheid niet omdat ik zielig wil doen, maar omdat ik heel slecht tegen dit soort praktijken kan, en ik sowieso niet over mij heen laat lopen! Door niemand niet! Ik wil wel voorop stellen dat ik de makers van dit programma en iedereen die heeft meegeholpen dit te realiseren geen blaam tref. Deze mensen hebben met de beelden die ze hadden een prachtig programma neergezet en daar kan ik alleen maar met lof over spreken! Kijk snel de video op het YouTube kanaal van @kikiduren (link in Bio). Hou mijn insta en media in de gaten. More juice coming✌ . Een ding is zeker! She fucked with the wrong dude😉 . STAY TUNED

A post shared by Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) on

Gaby + Bas

Gaby Blaaser is weer gelukkig in de liefde, zo kon Shownieuws vlak na de finale van De Bachelorette melden. Gaby wordt sinds kort gelinkt aan voormalig autocoureur Bas Schothorst. Verschillende bronnen laten aan Shownieuws weten dat Bas en Gaby het al enige tijd enorm gezellig met elkaar hebben. De twee zijn zoenend gespot in een aantal bekende Amsterdamse horecagelegenheden en kunnen dan niet van elkaar afblijven.

Jordy was onlangs ook al woest op Gaby en Rijk Hofman. Met laatstgenoemde is het inmiddels weer goed, maar de twee konden elkaars bloed wel drinken, zoals in de video hierboven is terug te zien. Het heftige verhaal is hier terug te lezen.