Sterren

Xess Xava laat zien hoe mooi mama Yolanthe is

Kan Xess Xava dan alles? Het 4-jarige zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau heeft al meerdere malen laten zien een talent in huis te hebben. Yolanthe laat zien wat hij nog meer kan…

De presentatrice deelt op Instagram namelijk foto’s van zichzelf, maar gemaakt door niemand minder dan haar zoontje Xess. “Liefste fotograaf alert, Xess Xava!” schrijft ze op Instagram bij de foto’s.

Haar volgers vinden het prachtig om te zien. “Mooie foto’s van een prachtige vrouw. Xess Xava is een goede fotograaf zo te zien”, schrijft iemand. “Zeker!” reageert Yolanthe. Een ander antwoord van Yolanthe zal Wesley Sneijder minder leuk vinden om te lezen. “Niemand meer nodig”, reageert iemand namelijk. En ‘Yo’ is het ermee eens. “Echt hĂš! Hihi”, schrijft ze.

Liefdeshereniging

Wesley Sneijder wil niets liever dan zijn vrouw terug. In zijn boek Sneijder vertelde Wesley openhartig over zijn hoop op een liefdeshereniging. Ook in Shownieuws vertelde hij over Yolanthe, zoals je kan zien in de video bovenaan deze pagina.

“We zijn nog niet gescheiden, we zijn nog steeds getrouwd. Dus we zullen het zien. De tijd zal het leren”, zei hij in het interview. “Ik heb mijn hoop uitgesproken, maar daar heb je allebei bij nodig. Ik zeg niet dat het van haar kant zo is of mijn kant zo, maar als je iets wil bereiken samen moet je er met zijn tweeĂ«n voor knokken.”

Reactie Yolanthe

“Ik vind het moeilijk om het boek te lezen”, reageerde Yolanthe later eerlijk in PrivĂ©. Ze heeft ‘Sneijder’ dan ook nog niet open durven slaan. “Ik wil er op een rustig moment goed voor gaan zitten.”

“Wesley heeft me wel het een en ander verteld. We hebben in de afgelopen twaalf jaar veel meegemaakt en overwonnen, heel veel mooie dingen, maar ook mindere dingen. We waren pas 23 jaar toen we samen kwamen en hebben lief en leed gedeeld.”

Turbulent

“Ons leven is altijd turbulent geweest”, vervolgde Yolanthe in het weekblad. “Veel meningen van anderen, indrukwekkende gebeurtenissen, maar beiden moesten we ook altijd blijven presteren. Ondanks het verdriet zal ik er altijd voor Wes zijn. Ik gun hem al het succes.”

“Dit boek wilde hij heel graag, het is zijn verhaal en ik ben blij voor hem als hij blij is. Ik zal altijd van Wes houden”, sloot ze af.