Sterren

ZIEN: Angela Groothuizen zonder make-up

Angela Groothuizen laat de naakte waarheid zien. De presentatrice showt op Instagram hoe ze eruitziet zonder make-up.

De 60-jarige RTL-ster deelt tips om er zo goed mogelijk uit te zien op de foto. “Vang het licht mensen en zie er tien jaar jonger uit. Hier een foto vol in het licht met ongekamde haren en een blotebillengezicht vol in het licht. Hoppa! Geen rimpel te bekennen.”

“En dan een foto met veel make-up met lelijk zijlicht”, schrijft ze, doelend op de tweede foto. “Dé instagramtruuk om toe te passen. Rechtop gaan staan of zitten en vang het licht (moet een beetje pijn doen aan ogen) en je ziet er geweldig uit. Succes!”

Haar fans vinden Angela er prachtig uitzien. “Wow wat een verschil met en zonder make-up! Je bent mooi, helemaal geen make-up nodig”, zegt iemand. “Geweldig, met of zonder een rimpeltje”, vindt een ander.

Openhartig over relatie

Angela Groothuizen heeft onlangs ook openheid van zaken gegeven over haar relatie. Ze is in augustus van de Jordaan naar de Amsterdamse grachten verhuisd en in het programma Rooijakkers Over De Vloer vertelde ze dat ze daar grotendeels alleen woont.

Haar vriend Rob staat wel ingeschreven op het adres van het Amsterdamse grachtenpand, maar echt wonen doet ‘ie er niet. “Hij zit veel in Vinkeveen (…) Hij is heel graag alleen”, zei ze in het programma. “Nu de dochters van het stel groot zijn, pakken ze allebei hun eigen leven weer op. Zo vertelt Angela: “We gaan verder hoe we ooit begonnen. We hebben ons leven, houden zielsveel van elkaar, maar we hebben wel ons eigen leven.”

Op de vraag hoe Angela haar relatie met Rob zou omschrijven, antwoordde ze: “Onvoorwaardelijk. We kennen elkaar 30 jaar en blijven toch wel verbonden. Hij is zichzelf opnieuw aan het ontdekken en dat vind ik heel knap. (…) Misschien gaan we wel uit elkaar. We weten het niet, niemand weet het. Je weet niet hoe het leven loopt. Maar het gaat in ieder geval al dertig jaar goed.”

Volgens Angela hebben de twee op dit moment een latrelatie. “We zijn nog wel liefdespartners, maar het heeft wel een andere vorm. Dat is prima. We wonen niet meer bij elkaar, niet meer. Dat was meer zijn keuze dan mijn keuze, maar het bevalt me zeer.”