Sterren

ZIEN: Bibi Breijman deelt unieke jeugdfoto met zangeres Anouk

Bibi Breijman deelt op Instagram een unieke jeugdfoto. Een kleine Bibi zit op de schoot bij haar grootste idool: zangeres Anouk. Een bijzonder moment dat Bibi nog lang is bijgebleven…

De YouTuber was vroeger groot fan van Anouk en was dan ook door het dolle heen toen ze haar in levende lijve ontmoette. Speciaal voor Anouk had Bibi een tekening gemaakt. Bij deze tekening hoort een hilarisch verhaal dat Bibi met haar volgers deelt op Instagram. Zo schrijft ze: “Ik had een tekening gemaakt met het bijschrijft: ‘@anouk Jij bent mijn allergrootste fan’ Toen m’n moeder mij na dit moment lachende het verschil tussen een fan en een idool uitlegde, was ik nog 20 jaar boos. Nou niet eens boos maar echt teleurgesteld, in mijzelf, maar vooral in haar! Nu is dat contact, na veel therapie, en natuurlijk het bezoek van Bert eindelijk weer hersteld. #iloveyoumom #gelukkighebbenwedefotosvandefotosnog #noukiewasmijngrootsteidiool”

De foto kan rekenen op veel reacties. Veel volgers zien vooral dochter Teddy terug in de jeugdfoto van Bibi. Zo schrijft iemand: “Ik zie alleen de gelijkenis met Teddy…” Iemand anders schrijft: “Hier lijkt Teddy zoveel op jou!”