Sterren

Damián vliegt zijn moeder Sylvie in de armen

Vlak na het opmerkelijke dubbelinterview van Sylvie Meis en haar ex-man Rafael van der Vaart waarin ze bekendmaakten dat hun zoon Damián bij zijn vader in Denemarken gaat wonen, duiken er beelden op van Damián die zijn moeder op straat in Hamburg in de armen vliegt!

In de video (zie bovenaan het artikel) is ook haar verloofde Niclas Castello te zien. Sylvie en Niclas gaan toch deze zomer nog trouwen in Florence, Italië ondanks alle coronamaatregelen. Aangezien Sylvie heel strikt is in wat ze wel en niet privé wil houden, lijkt het erop dat ze bewust deze beelden heeft laten maken. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat het prachtig is om te zien dat moeder en zoon stapelgek op elkaar zijn.

Damián naar Denemarken

Vrijdag vertelden Sylvie en Rafael dat hun zoon naar Denemarken verhuist waar hij gaat voetballen bij Esbjerg; de club waar Rafaels professionele voetbalcarrière is geëindigd. Sylvie zag het eerst niet zitten, maar uiteindelijk is ze toch overstag gegaan. “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel.” Ze is nu dolgelukkig dat haar zoon deze kans krijgt.

Rafael en zijn vriendin Estavana wonen in Denemarken. “We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken”, aldus Sylvie. “Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel.” De verhouding tussen alle partijen is gelukkig heel goed. “Estavana en Sylvie hebben goed contact met elkaar”, zei Rafael. “Ik heb Niclas nog niet ontmoet, alleen via FaceTime. Maar die ontmoeting staat voor volgende week in de planning.”

&g