Sterren

ZIEN: De 4 stellen van Temptation Island VIPS 2020?!

Temptation Island-fans wachten met smart op een nieuw seizoen van de VIPS-editie. De laatste jaren kwam rond deze tijd een variant van het programma op Videoland met bekende stellen, maar sinds de coronacrisis is het logischerwijs stil. Toch zijn er al meerdere stellen die hebben aangegeven graag mee te doen… of zelfs al hun deelname lijken te hebben verklapt!

Lisa en Jay

Lisa Sace werd bekend als ‘Psycho Queen’ van Ex On The Beach: Double Dutch. Na een relatie met zanger Jeffrey Lake (de ex van Samantha de Jong), is zij sinds enkele weken gelukkig met Jay. Op TikTok lijken zij erop te hinten dat ze mee willen doen aan Temptation Island VIPS. Met Lisa is in ieder geval drama gegarandeerd, gezien haar turbulente deelname aan twee seizoenen van Ex On The Beach.

@lisasace

Zijn we een goed koppel ? 😍 ##foryou ##fy ##voorjou ##foryoupage

♬ origineel geluid – lisasace

Zwanetta en Irvingly

Temptation Island-veteraan Zwanetta hint ook naar een nieuwe deelname. Waar zij eerder twee keer als verleidster opdook in de normale en de VIPS-editie van Temptation Island, wil zij nu misschien meedoen als koppel.

In een interview op Youtube geeft ze aan dat ze het in ieder geval als koppel denkt te overleven. “Ik denk dat we beiden sterk genoeg zijn, ja. En ik weet ook hoe het nu allemaal werkt bij Temptation Island, ik ken de mindgames. Daar ga ik niet intrappen”.

Zwanetta lijkt het echter niet alleen voor de ‘relatietest’ te doen. “Ik doe het alleen als er een groot geldbedrag tegenover staat.” Duidelijke taal…

View this post on Instagram

Do what you love, love what you do🌸

A post shared by Zwanetta Fox (@zwanettafox) on

Zach en Noemi

Zach werd in de reguliere Temptation Island-editie van dit jaar een levende realitylegende. Hij ging al binnen twee dagen volledig de fout in en verpestte zijn relatie met Simone.

Hij gaf onlangs aan dat hij graag mee zou willen doen aan Ex On The Beach: Double Dutch. Maar wat blijkt? Hij heeft sinds kort een vriendin. De spelregels van Ex On The Beach zijn duidelijk: je moet single zijn. De makers van Temptation Island VIPS kunnen dus toeslaan bij Zach, die graag weer in de wereld van reality tv wil duiken. En ze zouden natuurlijk gek zijn als ze de meest spraakmakende deelnemer van het programma in jaren niet vragen!

Niels en Rosanna

Niels en Rosanna zeiden onlangs ook al voor een derde keer te gaan meedoen aan Temptation Island. De realitysterren zeggen dit zelf op social media.

In een Q&A liet Rosanna, zoals wel vaker, het achterste van haar tong zien op Instagram. Als een fan vraagt: “Wanneer gaan jullie voor de derde keer meedoen aan Temptation Island?” is het antwoord namelijk verrassend. “Binnenkort!” zei Rosanna.

Het iconische stel uit Temptation Island 2017 en de VIPS-versie van 2018 zag hun relatie meerdere malen stranden door het programma. Waar Rosanna in hun eerste seizoen naar bed ging met Alex Maas, viel Niels in het VIPS-seizoen voor de charmes van Fabiola.

Eerder gaven de twee al meerdere malen aan het niet verstandig te vinden om een derde keer mee te doen. Al zeiden ze in 2019 nog in Shownieuws dat de kans op een drieluik er dik in zat. “We horen zo vaak van mensen: ‘Wanneer doen jullie weer mee? Het was toen zo leuk. Het is wel mooi voordat we gaan trouwen om het nog even zeker te weten. Want de eerste keer ben ik fouter geweest, de tweede keer hij. En de derde keer? Tja..”