Sterren

ZIEN: Dit is de nieuwe liefde van Boer Geert

Boer Geert is een ware casanova gebleken. Na Angela en Wendy heeft hij nu zijn hart verpand aan Ingrid. En dankzij boerin Annemiek weten we hoe Ingrid eruit ziet!

Annemiek was zondag op een ‘tour de boer’, waarin zij langsging bij enkele andere bekende boeren. In de video bovenaan deze pagina zie je hoe ze langsging bij boer Jan en hieronder zie je haar bezoek aan Geert-Jan, met special guest boer Geert. En wie zit daar naast hem? Nieuwe liefde Ingrid!

De Brabander onthulde aan de KRO-NCRV hoe zijn relatie met Ingrid tot stand is gekomen. “Met Wendy is het alweer uit”, zei Geert. “Ik ben nu met Ingrid. Zij heeft mij onlangs een keer een berichtje gestuurd dat ze mij heel leuk vond. En zo is het gekomen. Ze had mij gezien en me een aantal weken gevolgd op televisie, in het programma. Ze kon het toch niet laten mij een bericht te sturen. En zo is dat gekomen. Het gaat keigoed. Prima.”

Jan en Nienke?

De ‘tour de boer’ van Annemiek riep wel meer vragen op. Het eerste wat de volgers van Annemiek namelijk zagen, was de opvallende afwezige bij haar bezoek aan boer Jan. Nienke was namelijk in geen velden of wegen te bekennen en dat is toch echt degene die het hart van boer Jan stal in Boer zoekt Vrouw!

Gelukkig gaf Annemiek al snel antwoord op de veelgestelde vraag. Het antwoord lees je hier.

(Bron foto: KRO-NCRV)