Sterren

ZIEN: 'Dit is de nieuwe vriend van Duncan Laurence'

Songfestivalwinnaar Duncan Laurence is op dit moment aan het genieten van een zonnige trip in Londen. Maar dat doet hij niet alleen…

Op zijn Instagram Stories laat hij namelijk een andere, onbekende jongen zien die met hem in de Britse hoofdstad is. Grote kans dat het om zijn nieuwe liefde gaat! Begin deze zomer onthulde de zanger dat hij een nieuwe relatie heeft. Duncan wilde nog niet zeggen wie het is. “Maar het is fijn om iemand te hebben waarmee je alles kan delen”, verklapte hij wel. In de video hierboven is te zien met wie Duncan nu in Londen is.

Op een Engels forum hebben fans de naam van de mysterieuze man gevonden: Jordan Garfield. Op Instagram deelt hij al enkele persoonlijke foto’s met Duncan. “Ik hou van jou”, schrijft Duncan bij een van zijn kiekjes, waarop Jordan hetzelfde terugzegt. Bij een andere foto plaats hij een hartje eronder.

View this post on Instagram

🌻❤️🥰

A post shared by Jordan Garfield (@jordandelivers) on

View this post on Instagram

🌻my favorite.

A post shared by Jordan Garfield (@jordandelivers) on

Overigens zette Duncan in augustus een punt achter zijn vorige relatie, met Gerco Derksen. Derksen stond Laurence bij tijdens zijn strijd om de eerste plaats in Tel Aviv.