Sterren

ZIEN: Geer deelt sneer uit aan Goor

Gerard Joling (60) is afgelopen woensdagochtend te gast in De Ochtendshow met Frank Dane bij Radio538. Hij deelt daar een sneer uit naar zijn eeuwige ‘frenemy’ Gordon (52).

Het gebeurt wanneer de zanger wordt gevraagd of hij naar het exclusieve interview met Gordon bij Shownieuws heeft gekeken. Sidekick Jelte de Goot vraagt aan Gordon: “Wij horen verhalen van 25 wodka-cola light, dat dan weer wel, op één dag. Verbaast je dat, of zeg je, dat wist ik al lang?” Waarop Geer antwoordt met: “Nou, dat wist ik natuurlijk al lang. Maar goed, ik drink zelf ook wel eens een stevige borrel. […] En laten we het ook niet over Gordon hebben, want hier zit natuurlijk nog een echte artiest die nog kan zingen.”

Overigens laat Gerard ook weten of hij weleens aan de drugs heeft gezeten. Zijn reactie én de sneer is in de video hierboven terug te zien.

Gordon heeft maandagavond in een speciale uitzending van Shownieuws een exclusief en spraakmakend interview gegeven. De jarige presentator heeft onder andere verteld over zijn terugval, na af te zijn gekickt van alcohol en drugs. Daarnaast spreekt hij ook over andere heftige momenten die hij de afgelopen jaren beleefde… Hieronder is het interview te bekijken.