Sterren

ZIEN: Gekkenhuis bij illegale raveparty rapper Jebroer

Timothy Kimman (33), beter bekend als rapper Jebroer, heeft vrijdagavond een illegale raveparty gehouden op een geheime locatie. Hij deelt daarvan beelden op zijn Instagram.

Op filmpjes is te zien dat het een waar gekkenhuis was: veel mensen springen en dansen tegen elkaar, terwijl de anderhalve meter-regel nog altijd van kracht is. In een Instagram Story vertelt de rapper over zijn feest: “Wow, wow, wow. Luister, dames en heren. Ik kom net van het podium, een gekkenhuis. Dank je wel voor iedereen die hier was vandaag, fuck de anderhalve meter. We hebben laten zien dat dit kan. Ik ga nu naar huis, iedereen gaat naar huis, wees veilig vandaag. En wie weet tot de volgende week ofzo. Fuck it, we kunnen dit doen.”

Beelden van het uitbundige feest zijn in de video hierboven te zien.

Veel volgers laten ook een reactie achter op onderstaande post van de rapper. “Aan de stories te zien een gekkenhuis! We hebben app terug gekregen dat helaas capaciteit te vol was. Hopelijk volgende keer wel erbij. ❤️”, “Het was echt top!!!”, “Goed bezig, fack die anderhalve meter bullshit” en “Held, had alleen geen bericht van de locatie gehad, volgende keer ben ik erbij” wordt er onder andere geschreven.

De rapper gaf het feest ter ere van zijn nieuwe album. Mensen die erbij wilden zijn moesten een WhatsApp-bericht sturen, waarna ze vervolgens de geheime locatie kregen toegestuurd. Overigens mogen momenteel meer dan 100 personen ergens samenkomen, maar alleen als 1,5 meter afstand bewaard kan blijven, als iedereen vooraf een gezondheidscheck krijgt en als er is gereserveerd. Presentator Jay Jay Boske en rappers Snelle en Bizzey waren ook aanwezig, zo is te zien op hun social media. Het management van Jebroer was vooralsnog onbereikbaar voor een reactie. Bizzey laat aan Shownieuws weten dat het feest succesvol was, dat hij een volgende keer weer zal gaan en dat het ‘welletjes’ is geweest met 1,5 meter afstand houden.