Sterren

ZIEN: Gerard Joling laat coronatest doen

Zanger en presentator Gerard Joling heeft een coronatest laten doen. Hij deelt daarvan een foto op zijn social media.

En uit het bijschrift is op te maken dat hij het allesbehalve prettig vindt: “‘Zeg eens aaa…’ Dit is dus echt niet om te gieren… #gerardjoling #coronatest”, schrijft Gerard bij onderstaande foto.

Veel volgers reageren op de foto: “En hierna gaan ze je neus in, zo diep, of ze willen proberen je hersenhelften te scheiden… Ellende”, “Dit is niet om te gieren idd…. om te janken! Succes Geer!!”, “Hopelijk een negatieve uitslag”, “Even je stembanden kietelen hahahha!” en “Het is voor een goed doel toch; straks genieten in Curaçao!”, wordt er onder andere geschreven.

Overigens is ‘Geer’ ook niet zo blij met de drukke wachttijden in Amsterdam. Zo vertelt hij op Instagram onder andere: “Ik ben hier in Amsterdam voor een coronatest. Er was afgesproken om vijf over elf, maar kijk even wat hier gebeurt…” Zijn hele reactie is in de video hierboven te zien.

Onlangs kwam de Topper nog in het nieuws omdat bekend is geworden dat hij het vierde jurylid van The Voice Senior is! Gerard is de opvolger van Marco Borsato, die vorig jaar nog te zien was in het RTL-programma. Daarvoor zat Gerard Joling ook al in de stoel, maar toen deelde hij die nog met Gordon. Het is het derde seizoen van de Senior-editie van The Voice.