Sterren

ZIEN: 'Gerard Joling start met Bachelor-opnames'

Gerard Joling zou zijn gestart met de opnames van zijn datingprogramma. De zanger laat op Instagram zien dat hij onderweg is naar Curaçao voor zijn ‘nieuwe programma’…

Getooid met mondkapje is ‘Geer’ te zien op social media. “Onderweg naar Curaçao voor mijn nieuwe tv-programma”, schrijft hij bij de foto. “Gelukkig logeert Roosje in mijn huis om voor mijn mooie tuintje en duifjes te zorgen met het warme weer.”

“Goede reis en succes”, wenst Viktor Brand, zijn voormalig Shownieuws-collega, hem toe. Marijke Helwegen vindt vooral het feit dat Gerard zijn huis zo goed bewaakt achterlaat een fijn idee. “Altijd zorgzaam voor dier en plant. Chapeau, dat zegt iets over je.”

Geer zoekt een heer

Gerard Joling vertelde aan Shownieuws al over de plannen voor zijn eigen datingprogramma. Het liefst wil hij een man tussen de 35 en 60 jaar vinden, en hij moet meegaand en zelfstandig zijn. Met de winnaar wil hij uiteindelijk twee weken op vakantie, waar de vonk dan hopelijk voorgoed overslaat. In de video hierboven vertelt Bart Ettekoven, hoofdredacteur van weekblad Weekend, er alles over.

Bachelor?

Of Gerard het datingprogramma nu maakt of een ander programma is nog onbekend. Ook is onduidelijk of het de versie van De Bachelor betreft die op dit moment in productie is, waarin ook wordt gezocht naar de ideale man van een Bachelor. Shownieuws kon onlangs onthullen dat dit programma in ontwikkeling is, nadat meerdere bronnen vertelden hiervoor benaderd te zijn.