Sterren

ZIEN: Het eerste bericht van André naar Roxeanne in jaren

André Hazes heeft de eerste WhatsApp-berichten tussen hem en Roxeanne openbaar gemaakt. In het uitgebreide interview over de verzoening met Privé vertelt de zanger exact hoe het weer goed is gekomen…

“Laatst was er iets met mijn zus, toen heb ik een bericht gestuurd”, zegt André in het weekblad. De tekst luidde: ‘Als ik je ergens mee kan helpen, laat het weten.’

“Dat was mijn eerste contact naar haar toe”, vertelt de zanger. “Toen kreeg ik een hele lap tekst terug met bedankt erin, maar ook excuses voor haar gedrag van een paar jaar geleden. Dan is het voor mij ook wel goed.”

Roxeanne stuurde in een lang excuusbericht terug: ‘Ik stond achter ma, maar dat had ik nooit moeten doen. Je bent mijn broertje en ik ben je te lang kwijt geweest.’ En dat deed André goed. “Dan heb je mij en dan is het weer goed. daar ben ik enorm blij mee. Dat meen ik echt.”

Vijf jaar ruzie

De ruzie tussen de twee heeft maar liefst vijf jaar geduurd. Sinds kort volgen de twee elkaar ook weer op social media, en onlangs hebben ze zelfs telefonisch contact gehad. “Ik heb toevallig net nog een appje van haar, zo over en weer”, vertelde André eerder aan RTL Boulevard. Hij is er zelfs van overtuigd dat ze elkaar snel weer gaan zien: “Dat lijkt mij wel. Alleen ben ik altijd druk, ik verzin altijd wel iets om te doen. Dus ik denk dat Monique gewoon een afspraak moet plannen en dat we dan op de stoep staan.”

In maart van dit jaar liet Roxeanne al weten dat het weer stukken beter ging: ”Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje,” vertelde ‘Rox’ aan RTL Boulevard. De twee zouden al jaren een ‘verstoorde band’ hebben en niet meer met elkaar praten, maar hier lijkt verandering in te zijn gekomen. ”Wij gaan superprofessioneel met elkaar om. Het is onderling onwijs gezellig.”

”Iedereen heeft het er ook over. Je merkt er niks van,” vervolgde ze. ”Mensen maken er toch een groter verhaal van dan het is en dat is eigenlijk hetgene wat ik erover kan zeggen. Want we hebben het gewoon hartstikke leuk en gezellig. We zijn hier maar voor een ding en dat is mijn vaders muziek vieren en eren. Dat is heel erg bijzonder.”

De Hazes-familie lijkt weer hechter te zijn dan ooit. Eind juni hebben de zoontjes van André en Roxeanne, Fender en Dré Junior, elkaar eindelijk ontmoet