Sterren

ZIEN: Honoria Roelvink geniet intens van nazomer

Honoria Roelvink, de vrouw van Dries Roelvink, heeft een vrolijke foto op haar social media geplaatst. Daarop is te zien hoe ze heerlijk van de nazomer aan het genieten is.

“Soms moet je gewoon even genieten”, schrijft Honoria bij onderstaande post. Veel volgers reageren er enthousiast op. “Je ziet er weer top uit!”, “Top!! Honoria, wat een leuke foto nog een mooie avond” en “Beauty! Lekker genieten!” wordt er geschreven. Ook Julia Mekkes, de ex van stiefzoon Dave Roelvink, laat een reactie achter: “Knap”, schrijft ze erbij.

View this post on Instagram

Soms moet je gewoon even genieten 🙏😍

A post shared by Honoria (@honoriaroelvink) on

Eind augustus kwam Honoria nog in het nieuws omdat ze een prachtige foto met Dave deelde op haar Instagram. “Houden van is niet uit te leggen! Onvoorwaardelijk”, schreef ze erbij. Veel volgers reageerden positief op het kiekje van Honoria. “Wat lief zeg❤️”, “Supermooie foto”, “Mooie vrouw!”, “Lief❤️” en “Knappe foto” werd er onder andere gereageerd.

View this post on Instagram

Houden van is niet uit te leggen ! Onvoorwaardelijk 😍

A post shared by Honoria (@honoriaroelvink) on

Dat de twee het goed met elkaar kunnen vinden, is al een tijdje bekend. Dave en Honoria gierden het uit toen ze vorig jaar samen in een seksshop gingen werken voor hun realityserie ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’. De hilarische beelden daarvan zijn in de video hierboven nog eens te zien. Voor het programma gingen ze aan de slag in de Casa Rosso, een erotisch theater op de Amsterdamse Wallen. Naast het runnen van deze winkel, moesten ze ook een museum met seksshop draaiende houden.