Sterren

ZIEN: Katja Schuurman verrast met 'soort babyshower'

Katja Schuurman heeft een prachtige verrassing gekregen. De zwangere presentatrice heeft van haar vriendinnen een ‘soort babyshower’ gekregen…

“Wat een heerlijke verrassing liefjes!” schrijft Katja op Instagram. “Dankjulliewel voor de pijn in mijn buik van het lachen. Een welkome afwisseling met de voorweeën”, grapt ze.

“Wat een geluk om zoveel fantastische vrouwen in mijn leven te hebben!” sluit ze af. In de hashtags maakt ze duidelijk dat het geen echte babyshower was, maar wel zoiets.

Heftige zwangerschap

Het was geen gemakkelijke zwangerschap voor Katja. Voor de zwangerschap slikte Katja al medicijnen tegen haar angsten en dwanggedachten. Tijdens haar zwangerschap wilde ze daar mee stoppen, maar dat bleek toch niet mogelijk. “Ik slikte twee soorten medicijnen. Een daarvan is Depakine, maar dat mag echt niet als je zwanger wilt worden. Over het andere is niet veel bekend, maar er was ook geen contra-indicatie. Ja, liever slik je deze periode natuurlijk niks, maar dat bleek toch niet echt mogelijk”,  heeft de presentatrice openhartig verteld.

De 45-jarige presentatrice maakte in februari bekend dat zij en haar man Freek hun eerste kind samen verwachten. Die video is hierboven te zien! Katja heeft al een dochter met haar ex-man Thijs Römer.