Sterren

ZIEN: Kim Feenstra showt babybump

Kim Feenstra trakteert haar volgers op een zwangerschapsselfie en op de foto is haar groeiende babybuik al goed te zien!

Op Instagram schrijft ze bij het stralende kiekje dat dit haar ‘meest kostbare selfie ooit’ is. Ze wordt overspoeld met hartverwarmende reacties. “Jaaaaaaaaaaaaa prachtig liefje”, reageert Chantal Janzen. “Ooohh wwwoooowww zo mooi!”, schrijft Anouk Smulders. En Leontine Borsato laat weten: “Wat ben je toch prachtig en wat een mooie buik.”

Kim maakte eind mei op bijzondere wijze bekend dat ze in verwachting is. In een prachtige video (zie bovenaan het artikel) zijn Kim en Stanley door de jaren heen te zien. Na alle lieve beelden van de tortelduifjes, wordt er ineens overgeschakeld naar een ander fragment. Hierin is te zien hoe Kim en Stanley een echo te zien krijgen van hun kindje.

Kinderwens

In de docuserie Life of Kim gaf het topmodel eerder al aan een kinderwens te hebben, maar dat het maar niet lukte om op natuurlijke wijze zwanger te worden. Met haar verhaal wilde ze een taboe doorbreken, zo lichtte Kim toe. “Gelukkig leven we in een wereld waarin super veel mogelijk is als het gaat om kindjes krijgen. En gelukkig heb ik een partner die mij door dik en dun overal door heen sleept. Dit is ons avontuur en we staan er super positief in”, aldus Kim.