Sterren

ZIEN: Marco en Leontine weer samen in restaurant

Marco Borsato en Leontine Borsato zijn weer ouderwets samen in een restaurant. Ze hebben dan ook iets bijzonders te vieren: de 75ste verjaardag van Marco’s moeder Mary!

Dit is te zien op de Instagram Stories van hun dochter Jada Borsato. Zij deelt enkele beelden van het intieme feestje op haar social media. Hieronder zie je een screenshot, waarop Marco en Leontine te zien zijn.

Op Instagram was vandaag al te zien dat Leontine haar ex-schoonmoeder feliciteerde. “Lieve Mimi, gefeliciteerd met je verjaardag,” schreef Leontine op Instagram. Ze plaatste een mooie foto van Mary bij de felicitatie. “Een dikke verjaardagskus van ons allemaal #loveyou”.

Veel fans van Leontine vonden het een prachtig gebaar naar haar ex-schoonmoeder. “Gefeliciteerd!!! Wat een lief berichtje”, schreef iemand. Sommige volgers lieten duidelijk weten dat zij hopen op een liefdeshereniging van Marco en Leontine. “Gefeliciteerd. Ik hoop nog steeds op een verzoening. Jullie zijn een prachtig gezin.”

Tranen

Het is de eerste keer dat de twee weer samen te zien zijn sinds de heftige foto’s van anderhalve maand geleden. In de Weekend van 27 mei was te zien dat Marco getroost en geknuffeld werd door Leontine. Vervolgens stapte hij in de auto en werd de zanger door haar uitgezwaaid. Volgens een goede vriend van het stel, mist Marco zijn gezin verschrikkelijk. Daarom komt hij ongeveer een keer per week langs om voor hen te koken. “Marco achter de pannen in de keuken, die geniet van zijn rol als huisvader en spil binnen het gezin. De kinderen zijn dol op hem, en hij natuurlijk op hen.”