Sterren

ZIEN: Nadège spreekt na talloze reacties op onthulling

Nadège heeft in een video gereageerd op de massale reacties die zij sinds haar onthulling heeft gekregen. De huishoudster van de familie Meiland is zwaar teleurgesteld na een heftig gesprek met haar voormalig werkgever…

“Even een kleine video waarbij ik vertel wat er gebeurd is”, aldus Nadège. “Er zijn veel commentaren en veel leugens.
Vanochtend ben ik naar het kasteel gegaan om te werken zoals gewoonlijk. Ze hebben me gezegd naar huis te gaan, omdat ik mijn werk niet zou doen, dat ik niets zou uitvoeren. Dat heeft me enorm teleurgesteld.”

“In tegenstelling tot wat velen denken heb ik vrienden in Limoges”, zegt de huishoudster. “Vrienden die me nooit laten vallen, dus ik ben niet alleen.”

Afscheid

Komt er nog een groots afscheid? Volgens de Française niet. “Ik zal niet terug gaan naar het kasteel, omdat ze hebben gezegd dat ik niet hoef terug te komen. Ik zal de sleutel teruggeven en ‘tot ziens’ zeggen. Zo simpel is dat. Verder betalen ze me gewoon mijn salaris tot einde augustus, zoals ze me beloofd hebben vanochtend.”

“Ik vind het jammer dat het zo moet eindigen,” vervolgt ze. “Ik vond de familie erg leuk, ik heb veel respect voor ze. Ik ben erg teleurgesteld en vooral in Martien, omdat ik van hem hou.”

Geen contact meer?

Nadege vertelde eerder al aan Shownieuws dat ze twijfelde of ze ooit nog contact met de Meilandjes wil. Al haar uitspraken zijn via deze link te lezen.

Reactie Meilandjes

De familie Meiland begrijpt de teleurstelling van Nadège, maar laat aan Shownieuws weten dat er een simpele reden is voor het gesprek: er is gewoon geen werk meer voor haar. Nu er geen gasten zijn kan de familie het heel makkelijk zelf doen. Ze betalen haar wel door tot het contract is afgelopen en dat is eind augustus.