Sterren

ZIEN: Sylvie, Rafael, Estavana, Damián én Niclas bij elkaar

Sylvie Meis is op dit moment in Denemarken om de eerste voetballes van haar zoon Damián bij te wonen, maar ze is niet alleen afgereisd. Ook haar verloofde Niclas is erbij in het Deense Esbjerg. Hier heeft hij ook Sylvies ex-man Rafael van der Vaart en zijn vriendin Estavana Polman ontmoet. Een echt familie-uitje dus!

In de video hierboven zijn enkele beelden van beide families samen te zien. Gezien ze allemaal samen een appartement naar binnen gaan, lijken ze het prima met elkaar te kunnen vinden.

Anderhalve week geleden maken Sylvie en Rafael nog in een bijzonder dubbelinterview bekend dat hun zoon intrekt bij zijn vader en zijn vriendin Estavana. Sylvie heeft toegegeven dat ze in eerste instantie helemaal niet blij is geweest met de verhuisplannen. “Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel”, aldus Sylvie. “We hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken (…)Het is echt een droom dat het zo goed gaat. Dat is voor een kind ook een fijn gevoel. Ik kan ook regelmatig met Niclas (haar verloofde red.) naar Denemarken, dan verblijven we natuurlijk wel in een hotel.”

Sylvie en Niclas stappen nog deze zomer in het huwelijksbootje in Italië.