Sterren

ZIEN: Teddy ziet aap aan voor vader Waylon

Teddy, het dochtertje van Bibi Breijman en Waylon, ziet een aap aan voor haar vader! Bibi heeft het hilarische filmpje op haar Instagram-account gedeeld.

“Wie is dat?”, vraagt Bibi aan Teddy terwijl ze een knuffel-aap vasthoudt. “Papa”, roept het schattige meisje meteen. “Papa gaat ook mee op vakantie”, schrijft ze bij de video. Waylon is zich van geen kwaad bewust en denkt dat de kleine het over hem heeft. Wanneer blijkt dat het om de aap gaat, ziet hij de humor er wel van in. De hele video is hierboven te zien.

Bibi heeft onlangs een moeilijke beslissing genomen: ze stopt voorlopig met vloggen om zich volledig te focussen op haar muziek. “De laatste maanden ben ik erachter gekomen dat mijn grote droom maar blijft terugkomen in mijn hoofd: het schrijven en coproduceren van mijn eigen songs”, aldus Bibi. “Ik schrijf nu al een aantal maanden liedjes en tijdens dit proces ben ik erachter gekomen dat ik mijn hoofd moet leegmaken. Dat betekent dat, wil ik dit goed doen, het vastleggen van mijn leven en het consequent kunnen uploaden van mijn video’s, even on hold moet.”