Sterren

ZIEN: Temptation-Zach heeft nieuwe vriendin

Zach uit Temptation Island heeft drie maanden na zijn breuk met Simone een nieuwe vriendin. De blonde Noemi blijkt bijna tien jaar jonger te zijn dan zijn vorige vriendin Simone…

Na het realityprogramma en zijn heftige breuk met Simone, leek het erop dat Zach nog lang niet toe was aan een serieuze relatie. ‘Fuckboy Airlines’ ging al binnen twee dagen de fout in op Temptation Island en werd de meest spraakmakende kandidaat van dit jaar.

Aan Channah Koerten, voormalig deelnemer van Temptation Island VIPS, vertelt hij echter toch weer onder de pannen te zijn. “Ik heb inderdaad een nieuwe vriendin, ja”, zegt hij op haar Youtube-kanaal. “Ze is jonger dan ik. Ze was mijn persoonlijke assistente.” Als Channah zich afvraagt waarom de realityster in vredesnaam een personal assistent nodig heeft, grapt hij: “Je hebt geen idee… deze superster!”

Jonger

Waar Simone 31 jaar was en dus een stuk ouder dan Zach, is zijn nieuwe vriendin jonger. “Ik ken haar al anderhalf jaar, ze zit in mijn vriendengroep. Ze woont in Haarlem, ze heeft blond haar en ze heet: Noemi Zadra!” En ze hebben al grote plannen, want Zach wil met haar samenwonen.

Zach plaatst op Instagram inmiddels ook een foto van zijn liefje. “Mijn ‘fuckboy airlines’ is na drie maanden gecrasht. Ik hou van jou! Spaar haar een beetje, thanks”, vraagt hij aan zijn fans.

View this post on Instagram

Al 3 maanden Zach zijn "assistente". 🤪

A post shared by Team Tempa (@team_tempa) on

Turbulent seizoen

Zach was de blikvanger van het al zo turbulente seizoen Temptation Island. De relaties van Arda en Elke en Zach en Simone liepen stuk en Gianni en Melissa werden voortijdig naar huis gestuurd vanwege valsspelen. Al zeggen zij zelf dat de makers van Temptation Island de grootste valsspelers zijn, getuige de video bovenaan deze pagina.