Sterren

ZIEN: Vrijgezellenfeest Sylvie Meis… in bikini!

Sylvie Meis viert haar vrijgezellenfeest zoals wij haar vooral kennen: in bikini. De presentatrice deelt op Instagram beelden van de bijzondere dag…

“I made it through the wildernis”, quote ze Madonna in de tekst naast een aantal foto’s. “Bachelorette-weekend in mijn favoriete spa-hotel met mijn girlgang uit Hamburg.”

Op haar Instagram Stories deelt ze beelden van de rest van de bijzondere dag. Zo gaan Sylvie en haar vriendinnen op pad in een roze limousine.

Veel fans laten weten dat ze er maar wat graag bij hadden willen zijn. Ook zeggen ze onder de indruk te zijn van haar outfit. “Geweldige trouw-uitrusting”, schrijft iemand. “Je ziet er ook zonder de jurk fantastisch uit, echt waar”, laat een ander weten.

Sylvie en haar grote liefde Niclas moesten eerder nog hun geplande droomhuwelijk voorlopig afblazen. Gelukkig hoefde Sylvie er niet lang om te treuren en dreef ze er in een filmpje zelfs nog de spot mee. Ook reageerde ze erop in het Duitse Bunte: “Er spelen belangrijkere dingen dan onze bruiloft. Natuurlijk is het triest en jammer dat we alle feestelijkheden ter gelegenheid van ons huwelijk moeten uitstellen.”