Sterren

ZIEN: Waylon laat DWDD-kijkers huilen met ode aan Matthijs

Waylon heeft een sprakeloze Matthijs van Nieuwkerk dinsdagavond toegezongen in De Wereld Draait Door. Matthijs zwaait deze maand na 15 jaar af als presentator en de zanger heeft hem daarom verrast met iets heel bijzonders…

Waar Waylon vrijwel enkel Engelstalig heeft gezongen in zijn carrière, zingt hij nu een Nederlandstalig nummer. Het prachtige ‘Afscheid Zonder Pijn’, dat de zanger samen met Henny Vrienten heeft geschreven, werd opgedragen aan de presentator. En dat kon Matthijs, die duidelijk even niet meer wist wat hij moest zeggen, wel waarderen. ”Dankjewel, Waylon. Dankjewel, dankjewel,” wist hij nog uit te brengen.

Online laten talloze kijkers blijken hoe mooi zij de geste vinden. ”Waylon is gewoon een fantastische zanger en een mooi mens! Net als Matthijs trouwens,” schrijft iemand bijvoorbeeld. Hieronder zie je nog veel meer reacties van andere kijkers:

https://twitter.com/anitaontwltter/status/1237453127269449728

Ahoy

Waylon gaat dit najaar voor de vijfde maal een grote Ahoy-show doen. De zanger zal op 13 november in de Rotterdamse zaal staan met het Rood-Wit-Blauw-concert. De kaartverkoop voor dit bijzondere evenement is dinsdagavond van start gegaan.

Speciaal voor dit lustrum richt Waylon zich op liedjes van eigen bodem. Hij zal werk van vaderlandse artiesten uitvoeren, van Kleine Jongen van André Hazes via Radar Love van Golden Earring naar Laat me van Ramses Shaffy.