Sterren

ZIEN: Xess en Yolanthe eindelijk herenigd met familie!

Yolanthe Cabau en Xess Xava zijn terug in Nederland! Op haar Instagram Stories deelt Yolanthe hartverwarmende beelden van de familiereünie…

“Herenigd met mijn moeder!” zegt Yolanthe op haar social media, in filmpjes die ook bovenaan deze pagina te zien zijn. “We moeten natuurlijk wel onze afstand bewaren. Waar zijn we Xess?” vraagt ze vervolgens aan haar driejarige zoontje. “NEDERLAND!” roept de blije Xess Xava vervolgens uit.

Ook Yolanthe’s zus Xelly loopt met de familie mee en ze laten trots een creatie van hun moeder zien. “Onze moeder heeft deze prachtige haarbandjes gemaakt. Wel mooi he, echte bloemetjes uit eigen tuin!” Vervolgens schiet het afstand bewaren, waar ze enkele stories daarvoor nog over sprak, er wel even bij in. Yolanthe geeft haar zus namelijk een hele dikke kus.

Wesley

Yolanthe en Xess verbleven tijdens de eerste maanden van de coronacrisis in Los Angeles. Vader Wesley Sneijder was de laatste tijd wel ‘gewoon’ in Nederland. In Shownieuws vertelde de voormalig voetballer onlangs dat hij heel vaak contact had met zijn ex en hun zoontje.

Door de coronacrisis kon hij ze heel lang niet in het echt zien en de slimme Xess Xava snapte dat. “Hij begrijpt het zeer zeker. Hij weet dat, als deze situatie anders zou zijn, ik nu daar zou zijn geweest. Of zij misschien hier. Dan ben je toch dichterbij elkaar en dan is het allemaal wat makkelijker. Maar ja, nu is de situatie even zo.”

Alle uitspraken van Wesley over Yolanthe en Xess Xava zijn via deze link te lezen.