Sterren

ZIEN: Yolanthe opnieuw de bruid

Yolanthe Cabau is helemaal in trouwsferen. Op de beelden die je hierboven ziet, past ze twee bruidsjurken! En ze ziet eruit om door een (trouw)ringetje te halen!

Helaas stapt de actrice niet in het echt in het huwelijksbootje. Ze heeft de jurken aan voor een nieuwe film waarin ze zal spelen. “Dit is voor mijn nieuwe film. #justsayyes #nietecht!”, benadrukt ze in haar Instagram Stories. Yolanthe zal de bruid zijn in de nieuwe Nederlandse film Just say yes, van regisseur Aram van de Rest, die volgend jaar moet uitkomen.

Op 17 juli is het precies 10 jaar geleden dat Yolanthe in het huwelijksbootje stapte met Wesley Sneijder. Het was een sprookjesbruiloft waarin Yo schitterde in een bruidsjapon van Mary Borsato. Helaas is hun huwelijkssprookje inmiddels voorbij. Sinds vorig jaar maart zijn de twee uit elkaar, maar ze zijn nog altijd niet gescheiden. In de onlangs verschenen biografie van Wesley Sneijder is de voormalig voetballer openhartig over zijn misstappen tijdens zijn huwelijk met Yolanthe. Hij hoopt dat ze alsnog weer bij elkaar komen.

&g