Sterren

ZIEN: Zo gaat het nu met Gouden Kooi-Brian!

Brian uit de Gouden Kooi is al jaren niet meer ‘para’. Sterker nog, hij lijkt zijn wilde haren te zijn verloren en is in plaats van ‘para’ nu een brave ‘papa’!

De nummer 2 van het realityprogramma, die het in de finale moest afleggen tegen ‘Terror Jaap’, kreeg na het programma (en Amanda Balk) een relatie op zijn jeugdliefde Tamara. Zij zijn later ook in het huwelijksbootje gestapt.

Brian en Tamara werden samen de trotse ouders van meerdere kinderen. Hun eerste zoontje samen kregen ze in 2009. Hij kreeg de bijzondere naam Kairo Makani Jimmy mee. Brian focust zich op zijn carriรจre als professioneel bokser. Gelukkig heeft hij in de Gouden Kooi dus genoeg ervaring gekregen in verbale en non-verbale knokpartijtjes.

Hieronder enkele foto’s van ‘para’-Brian!

View this post on Instagram

Family first . . Dit is mijn familie, mijn gezin, mijn trots, mijn zorg, mijn liefde en mijn leven. Klinkt enorm clichรฉ maar het is zo waar… als het thuis goed gaat dan werkt dat door in je verdere leven. . . Maar het komt niet zomaar aanwaaien, het is hard werken. Werken aan begrip, empathie, elkaar de ruimte kunnen geven en vergeven, veel vergeven uit liefde, voor het grotere geheel. De bekende inner โญ•๏ธ circle! . . Dus ga samen weg, onderneem samen dingen, laat elkaar ook vrij maar wees er als het nodig is. Ga in therapie als je dat nodig hebt, het is 2020 alles kan! Wees niet bang voor vooroordelen, werk aan jezelf en werk vooral met elkaar! . . Dit alles maakt het plaatje nog veel mooier! Het gaat dieper dan wat je aan de oppervlakte ziet… er zit veel werk in, veel liefde in en zo hoop ik nog vele jaren door te mogen brengen! . . My family, my life…๐Ÿ’› . . #familyfirst #family #summervibes #quarantine #doorportrait #deurportret #reuma #reumaartritis #rauw #nietzomaareenmooiplaatje #werkaanjezelf #werkmetelkaar

A post shared by ๐—ง ๐—” ๐—  ๐—” ๐—ฅ ๐—” ๐—ฆ ๐—” ๐—œ ๐—— (@tamarasaid.nl) on

En even ter vergelijking, dit was Brian vroeger: