Sterren

ZIEN: Zo gezellig heeft Wesley Sneijder het met Jaimie Vaes

Nu zijn veelbesproken biografie uit is en Wesley Sneijder de nodige pers te woord heeft gestaan, heeft de voormalig voetballer zijn koffers gepakt. Sneijder is afgereisd naar Ibiza en volgens de nieuwe Weekend heeft hij het heel erg gezellig met Jaimie, de verloofde van Lil’ Kleine!

In het weekblad staan foto’s van Wesley en Jaimie samen en het is duidelijk te zien dat zij het erg goed met elkaar kunnen vinden. “Ze waren met een groot gezelschap om gezellig te eten op Coco Beach, maar ze trokken naarmate de lunch vorderde steeds meer naar elkaar toe”, aldus een bron in Weekend. Lil’ Kleine was nergens te bekennen…

Hij was nog in Nederland, maar op beelden in zijn stories laat de rapper inmiddels van zich horen. Hij is woensdagmiddag aangekomen op het Spaanse eiland, en hij is niet alleen! Hun zoontje Lío is ook gezellig van de partij en die beelden zie je in de video hierboven.

Yolanthe

Wesley vertelde in zijn biografie onder meer dat hij Yolanthe terug wil. “Yo is een optimist en ik ga 100 procent voor een positieve uitkomst”, staat in het door Kees Jansma geschreven boek. “Het zal niet meer misgaan…Ik geloof daarin. Ik wil dat. Ik moet nog even uitzoeken hoe en wat, maar ik hoop dat we op een dag weer een gezin worden”, aldus Wesley. “Het ging mis. Door mij…Er waren feesten en partijen, wanneer Yolanthe er niet was, met vrienden, foute vrienden, met vrouwen en drank. Het liep allemaal behoorlijk uit de hand. Mijn lichaam was daar, maar mijn hart altijd bij Yo”.

Wesley zegt dat hij ‘na veel leugens en gedraai’ eerlijk tegen Yolanthe is geweest en alles heeft opgebiecht. Wat hij precies heeft opgebiecht, wordt niet duidelijk. “Ik mis niks bij Yolanthe, er is niks mis met haar. Wat het wel is? Roem, ego, geld. Macht. Lust. En ja, de pijn komt achteraf.”