Sterren

Zo denkt Claudia de Breij over haar kinderen

Claudia de Breij staat op social media openhartig stil bij de geboorte van haar oudste zoon en wat voor impact het heeft gehad op haar leven.

“Morgen is het twaalf jaar geleden dat ik deze kreeg!”, schrijft Claudia bij een foto van zichzelf en haar oudste zoontje Bing. Behalve Bing heeft Claudia ook nog een stiefzoon, Brooklyn. “Hij en zijn broertje zijn de leukste mensen die ik ken, wat maar mazzel is; de grootste misvatting van het leven is dat ouders en kinderen automatisch maar bij elkaar zouden passen.”

De cabaretier vindt dat ze echt geluk heeft gehad dat de band met haar kinderen zo hecht is. “Ik bof maar. Lieve, grappige, slimme jongens van wie ik hoop dat ik ze steeds beter kan leren kennen, net als de afgelopen maanden want het enige vrolijke aan de lockdown was die gasten zo veel mee te maken. Een soort wereldreis met het gezin, met homeschooling en alles, maar dan lekker goedkoop en met je eigen badkamer. En gelukkig, to know them better is to love them even more. Tot zover de emo-blessed-mum-talk, ik ga cadeaus inpakken.”

Nu kan Claudia met een positief gevoel terugkijken op de lockdown, eerder had ze daar nog wat moeite mee. “Niks aan de hand en we hebben maar geluk met onze gezondheid en ruime huis en alles,” begon ze haar bericht. “Maar soms krijg je toch ook een hoogstpersoonlijke coronacrisis van al dat afstand houden en je werk niet mogen doen. Een positief frame helpt enorm, dus ik noem het een ‘intelligente breakdown’”.

View this post on Instagram

Morgen is het twaalf jaar geleden dat ik deze kreeg! Hij en zijn broertje zijn de leukste mensen die ik ken, wat maar mazzel is; de grootste misvatting van het leven is dat ouders en kinderen automatisch maar bij elkaar zouden passen. Ik bof maar. Lieve, grappige, slimme jongens van wie ik hoop dat ik ze steeds beter kan leren kennen, net als de afgelopen maanden want het enige vrolijke aan de lockdown was die gasten zo veel mee te maken. Een soort wereldreis met het gezin, met homeschooling en alles, maar dan lekker goedkoop en met je eigen badkamer. En gelukkig, to know them better is to love them even more. Tot zover de emo-blessed-mum-talk, ik ga cadeaus inpakken. ❤️ #blessed

A post shared by Claudia de Breij (@claudiadebreij) on