Sterren

Zo feliciteert Jada Borsato haar ouders met trouwdag

Jada Borsato heeft haar ouders Marco en Leontine gefeliciteerd met hun trouwdag. Het stel dat in scheiding ligt is vandaag 22 jaar getrouwd.

“22 jaar! Voor altijd een team”, schrijft Jada bij een mooie foto van de huwelijksdag.

Op 22 mei 1998 gaven Marco Borsato en Leontine Ruiters elkaar het ja-woord in Venetië. Begin februari 2020 maakten ze bekend te gaan scheiden. Het nieuws kwam enkele maanden nadat bekend werd dat Marco een tijd vreemd was gegaan met pianiste Iris Hoes.

Q&A

In de uren voorafgaand aan de trouwdag van Marco en Leontine, onderwierp Jada zich aan een vragenvuur van haar volgers. Iedereen mocht haar het hemd van het lijf vragen en daaruit kwamen enkele interessante antwoorden.

Zo vertelt ze hoeveel kinderen ze later wilt hebben met haar vriend Roel. “Als ik het geluk heb om kinderen te kunnen en mogen krijgen, zou ik het liefst 2 kinderen willen. Maar ik weet uiteraard niet hoe ik daar in de toekomst over denk.”

Jada is al lang samen met haar grote liefde Roel. Terwijl ze pas 17 jaar is, heeft ze nu al bijna zes jaar een relatie met hem.

Ook onthult Jada wat het allerbelangrijkst is in haar leven. “Dat mijn familie, vrienden, dierbaren en ik gezond zijn. I know, weer cliche, maar echt waar.