Sterren

Zo gaat het nu met Utopia-Bas en Do!

Oud-Utopianen Bas en Do zijn nog altijd dol op elkaar. Natuurlijk zijn ook zij inmiddels alweer meer dan een maand zoveel mogelijk in thuis. Zo zien zij er inmiddels dan ook uit…

“Vandaag was een cadeautje, wat morgen brengt zien we morgen,” schrijft Dominique bij een foto met haar vriend. Hier voegt ze nog de hashtags #kleinedingen #natuur #elkaar en #verantwoordgenieten aan toe.

“Super mooie foto’s,” schrijft een natuurfotograaf in de reacties. “Hallo toppers,” begroet en complimenteert een volger hen. Anderen laten vooral weten het een heerlijk stel te vinden.

Grote droom

De grote droom van voormalig Utopianen Bas en Dominique kwam onlangs nog uit. De twee zijn namelijk ook nog eens samen gaan werken! Bas en Dominique openden namelijk hun eigen restaurant. En niet zomaar eentje… het eerste veganistische restaurant van Haarlem. ”In december dit jaar zullen wij de deuren openen van hetgeen waar wij in Utopia al over droomden: ons restaurant dat de naam New Vegas heeft gekregen,” lieten zij eind vorig jaar weten aan Shownieuws.

”We gaan de aanstaande drie maanden het pand van winkel tot restaurant verbouwen en zullen dit op onze website documenteren, zodat we mensen kunnen meenemen in dit avontuur. Verder hebben we 3D tekeningen van hoe het eruit gaat zien!” zeiden zij toen. Hoewel het restaurant door de coronacrisis inmiddels natuurlijk tijdelijk dicht is, kan er online nog altijd eten bij worden besteld.

Het gaat dus gelukkig weer een stuk beter met de oud-Utopiaan. Een jaar geleden raakte Bas namelijk betrokken bij een auto-ongeluk op de Schipholweg. Op Instagram bedankte Bas destijds zijn redder in nood, vriendin Do. ”Heel heftig om in je spiegel te zien wat er gaat gebeuren en je beseffen dat je NIKS kan doen. Net een film. Een hele slechte film. Morgen gelukkig een mooi hoofdstuk om te beginnen.”

In de video hieronder zie je hoe Bas, de langstzittende Utopiaan ooit, het terrein ooit verliet…