Sterren

Zo gaat het nu tussen Nicolette Kluijver en Joost

Nicolette Kluijver en haar man Joost liggen nog altijd in scheiding. Je zou zeggen dat de coronacrisis daardoor extra rot uitkwam, maar het heeft ze juist goed gedaan…

“Er is niet zoveel veranderd,” vertelt Nicolette aan Shownieuws. “Wij zijn gewoon nog steeds heel goed met elkaar.”

“We hebben het goed gedaan met z’n allen”, vervolgt ze. “We voelen de lucht en de ruimte die er komt en dat is ook wel prettig, maar ik heb het wel gewaardeerd al die uren met de kinderen thuis. Dat je zoveel tijd samen kan spenderen is heel fijn.”

Toch uit elkaar

In februari bevestigde het management van Nicolette aan Shownieuws dat zij en haar partner Joost definitief uit elkaar gaan. Ruim een jaar geleden kondigde het stel ook al een scheiding aan, maar na even apart te hebben gewoond, kwamen Nicolette en plastisch chirurg Joost toch weer bij elkaar. Nicolette liet aan Story weten dat ze, omwille van hun drie kinderen, Isabella (7), Jesse (5) en Ana-Sofia (5), als vrienden uit elkaar gingen.

“Ik denk dat het maar het beste is dat het een keer naar buiten komt,” vertelde Nicolette aan het weekblad. “Het wordt ook steeds moeilijker met al die vragen en roddels die ontstaan. Maar het klopt. We zijn uit elkaar en gaan als vrienden verder. We zijn nu als gezin in Oostenrijk. Het gaat Joost en mij nu om het geluk van onze kinderen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en respecteren.” Nicolette en haar gezin zijn jaarlijks in de sneeuw te vinden. Ook vorig jaar ging ze, ondanks de huwelijksproblemen, gewoon op wintersport met haar man en kinderen.