Sterren

Zo houden Erik en Caroline het al 20 jaar samen vol

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn, oftewel Ludo en Janine uit GTST, zijn alweer meer dan twintig jaar samen. Veel mensen vragen zich af hoe ze dit volhouden en dus onthult soapschurk Erik het geheim…

In Goede Tijden, Zomer Tijden vertelt de Ludo-acteur over Romancing The Globe, het reisprogramma dat hij met zijn Caroline heeft. Voorlopig valt er door de coronacrisis rond the globe weinig te romancen. “Het is een productie die we helemaal zelf gemaakt hebben. Maar door de coronaperiode gaan onze geplande reizen niet door. We willen heel graag doorgaan, maar we willen het ook anders invullen. De nadruk zal meer liggen op de duurzaamheid van de bestemmingen.”

Erik en Caroline zijn dus vrijwel 24 uur per dag, 7 dagen per week samen. Als presentatrice Froukje de Both vraagt of het altijd samen zijn voor hen een grote uitdaging is, zegt Erik: “Het is geen afspraak die we hebben gemaakt. Het is gewoon iets wat we allebei prettig vinden.” De liefde is en blijft groots. “Ik weet niet wat dat is. Ik denk gewoon chemie. En we kunnen ook goed samenwerken.”

Erik en Caroline kunnen niet lang zonder elkaar. “Gisteren zeiden we elkaar ‘s ochtends gedag en gingen we ons eigen weg. Vier uur later belden we elkaar op en hingen we een uur aan de telefoon. Om bij te praten.”

Solane

De Ludo en Janine-acteurs hebben samen een dochter. De in 2000 geboren Solane viert dit jaar haar twintigste verjaardag.

Ze plaatst regelmatig foto’s op Instagram, zowel alleen als samen met haar moeder, en de appel valt duidelijk niet ver van de boom.

View this post on Instagram

Mama ❤️

A post shared by Solane Victoria de Vogel (@solanevictoria) on

View this post on Instagram

🖤

A post shared by Solane Victoria de Vogel (@solanevictoria) on