Sterren

Zo spendeert Bekend Nederland Hemelvaartsdag

Bekend Nederland heeft vandaag zichtbaar genoten van deze zonnige Hemelvaartsdag. Zo was Viktor Brand aan het varen, trok Fien Vermeulen haar badpak uit de kast en was Jan Versteegh druk in de weer met de barbecue.

Naomi van As

Naomi van As genoot van een verkoelend ijsje die al snel werd afgepakt door dochtertje Kae. “Daar ging m’n raket…” schrijft de hockeyster op Instagram.

Freek Vonk

Freek Vonk zocht vandaag verkoeling in het zwembad. Hij schrijft bij onderstaande foto: “Er groeit een telescoop uit m’n hoofd…hoe is jullie donderdag?”

Viktor Brand

Viktor Brand was vandaag te vinden op de Loosdrechtse Plassen. “Alle trossen los!” aldus de presentator.

Daphne Deckers

Schrijfster Daphne Deckers bracht Hemelvaartsdag door in haar fleurige tuin. “Mijn benen zijn ongeveer even wit als mijn jurk. Maar hé, de zon schijnt, dus dat komt vast goed” schrijft ze op haar Instagram.

Fien Vermeulen

Fien Vermeulen trok op deze warme dag haar badpak uit de kast om van de zonnestralen te genieten. Zij spendeerde haar dag aan het water. Een frisse duik nemen zit er niet in, zo schrijft ze op Instagram: “En nee, ik spring er niet in vandaag!”

Bobbie Eden

Bobbie Eden besloot vandaag de keuken in te duiken. Samen met zoonlief Brandon heeft zij koekjes gebakken en versierd.

Jan Versteegh

Presentator Jan Versteegh is vandaag een echte ‘Grillmeister’ en bakt hamburgers.

View this post on Instagram

Grillmeister.

A post shared by Jan Versteegh (@jan_versteegh) on

Mark Tuitert

Schaatser Mark Tuitert zat vandaag niet stil. Hij heeft een flink aantal kilometers gemaakt met zijn fiets. “Lachen joh volle bak door de Limburgse heuvels sjezen” schrijft hij.

Jackie Groenen

Voetbalster Jackie Groenen genoot vandaag van het zwembad. Ze is in het bezit van een opblaaszwaan en om hier op te blijven zitten blijkt zo makkelijk nog niet!

View this post on Instagram

Staycation gaat dikke prima 🦥

A post shared by Jackie Groenen (@jackie_groenen_14) on