Sterren

Zoë Kravitz haalt uit naar Hulu na stopzetten show

Een paar dagen nadat haar show High Fidelity werd gecanceld door Hulu, beschuldigt Zoë Kravitz de streamingservice ervan niet genoeg diversiteit te laten zien in de programmering.

De actrice plaatste donderdag een teleurgestelde reactie op Instagram over het einde van de show. Ze bedankte daarin haar ‘High Fidelity-familie’ en alle kijkers van de serie. Verschillende Hollywoodsterren lieten hun steun blijken in de comments. Tessa Thompson schreef dat ze de show enorm zal gaan missen, waarop Kravitz dit weekend reageerde: “Het is oké. Hulu heeft in ieder geval nog heel veel andere shows waarin vrouwen met een kleur te zien zijn. Oh wacht..”

High Fidelity was een reboot van de gelijknamige film uit 2000, die weer was gebaseerd op het boek met die titel van Nick Hornby. De makers van de nieuwe versie kozen voor een ‘gendertwist’, waarbij het mannelijke hoofdpersonage uit het boek nu een vrouw was. Deze eigenaar van een platenzaak werd in de film gespeeld door John Cusack. Eén van zijn castcollega’s was Lisa Bonet, de moeder van Kravitz.